Borboly Csaba tájékoztatója

 

 

2014. éves beszámoló

A szolidaritás éve:

Hargita Megye Tanácsának 2014. évi beszámolója
lapozható formában és letölthető formában.

 

Bővebben

Útfejlesztések a szolidaritás jegyében, a kisfalvak érdekében

Elvégezték a Fenyéd–Tekerőpatak közti, 138-as jelzésű megyei úton a javítási munkálatokat Hargita Megye Tanácsa egybefüggő aszfaltrétegek leterítését célzó programjából.

Bővebben

Szorosabbra fűzik az együttműködést Hargita Megye Tanácsával a városok

A csíkszeredai megyeházán tanácskoztak szeptember 8-án, kedden a Hargita Megyei Helyi Infrastruktúra-fejlesztési Egyesület képviselői.

Bővebben

Érvek a fiataloknak a hazatérése mellett 

A céltudatos külföldi munkavállalás és az azt követő hazatérés mellett érvelt előadásában az alsósófalvi születésű, Csíkszeredában élő Farkas Attila, aki öt alkalommal vállalt munkát Nyugaton, és tapasztalatait, meglátásait könyvben foglalta össze Az a csodálatos külföld, avagy Térj vissza, vándor, nem lehet két hazád! címmel.

Bővebben

Ifjusági pályázatokat hirdetett meg a megyei tanács az őszre

Az ifjúsági tevékenységet támogató programokra pályázhatnak jogi személyiséggel rendelkező, Hargita megye területén ifjúsági tevékenységet folytató  alapítványok, egyesületek, szervezetek és egyházak.

Bővebben

Őszi sportpályázatok a megyei tanácsnál

Támogatásra pályázhatnak az ősszel is a Hargita megyében bejegyzett, Hargita megye területén sporttevékenységet folytató, jogi személyiséggel rendelkező sportegyesületek, sportklubok Hargita Megye Tanácsánál.

Bővebben

Kulturális pályázatokat hirdetett meg a megyei tanács az őszi időszakra

Kulturális pályázatokat hirdetett meg Hargita Megye Tanácsa, a döntéshozó testület az augusztus 25-i, gyergyócsomafalvi ülésén hagyta jóvá a kiírásokat. A projekteket, rendezvényeket, illetve programokat támogató megyei tanács szívügyének tartja ezen tevékenységek fejlesztését, segítését.

Bővebben

Borboly Csaba elérhetőségei
email: info@borbolycsaba.ro
web: http://www.borbolycsaba.ro/


Közösségi oldalak:
Facebook Twitter 

Elnézését kérjük ha levelünk zavarta Önt. A leiratkozáshoz megkérjük küldjön egy levelet "LEIRATKOZAS" tárggyal a info@borbolycsaba.ro címre azokról az e-mail címekről, amelyeket töröltetni szeretne, vagy egy levelében sorolja fel az összes címet.