fbpx

Sportfelszerelés pályázati úton

Sportfelszerelésekkel gazdagodott az FC Székelyudvarhely U19-es és U17-es csapata, Hargita Megye Tanácsa sportpályázati kiírásán keresztül 12 000 lejjel támogatta a csapatot.

Az átadási ünnepségre november 25-én, szombaton került sor a Sétatéri Stadionban, amelyen részt vett és köszöntötte a fiatal játékosokat Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

– Hargita Megye Tanácsa fontosnak tartja a sporttevékenységek, a sporthoz szükséges felszerelések beszerzésének támogatását pályázati rendszer útján. Úgy gondolom, hogy lehetőséget kell biztosítanunk minél több fiatalnak, hogy egészséges életmódot próbáljon élni, sportoljon. Ehhez szükség van arra, hogy segítséget kapjanak a felszerelések, felkészítők, versenyek támogatása révén. A csapatjáték közben tanultakat majd felhasználhatják az élet más területein is, hiszen kitartás nélkül az életben sem lehet eredményt elérni – fogalmazott Borboly Csaba megyeelnök.

– Hajrá, fiúk! Eredményes játékot kívánok továbbra is! – biztatja a fiatal játékosokat közösségi oldalán a megyeitanács-elnök.

Csíkszereda, 2017. november 26.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.