Regulament de utilizare a paginii mele de Facebook

Având în vedere faptul că postările mele sunt urmărite zilnic de sute, chiar mii de vizitatori, astfel și comment-urile sunt accesibile publicului larg. Prin urmare consider important a clarifica de la început, câteva reguli de bază:

  1. Îmi rezerv dreptul ca în ceea ce privește propriile postări, să fac modificări și completări ulterioare. Consider că este importantă această precizare, iar în caz de modificări, răspund doar în ceea ce privește ultima variantă postată.
  2. Nu răspund în ceea ce privește conținutul comment-urilor scrise de alte persoane pe paginile mele de Facebook. Cei care postează trebuie să-și asume cele afirmate și să poată să argumenteze cele scrise.
  3. Comment-urile care apar pe paginile mele de Facebook și pe care le consider necorespunzătoare sau jignitoare, le voi șterge. Este interzis a posta conținuturi cu tentă rasistă, obscenă, de amenințare sau care instigă la ură. Vor fi șterse postările care încalcă protecția datelor cu caracter personal sau drepturile de autor.
  4. În cazul în care o persoană încalcă de mai multe cele mai sus precizate, îi voi interzice accesul la paginile mele. Menționez că este posibilă reacceptarea în listă, prin intermediul unei discuții în acest sens.
  5. Vor fi șterse fără avertisment toate acele postări care încalcă voit regulamentul de mai sus.
  6. Odată cu trimiterea comment-urilor, toți cei care postează își asumă să respecte cele citite în acest regulament.
  7. De multe ori, răspund sau scriu, în paralel, despre teme diferite, de aceea nu folosesc diacritice și îmi cer scuze pentru greșelile care apar din acest motiv. În cel mai scurt timp, colegii mei vor corecta greșelile de ortografie. Primesc cu plăcere intențiile de ajutor în ceea ce privește editarea paginii, dacă observați greșeli, vă rog să le semnalați prin intermediul unui mesaj.

 3,019 total views,  1 views today