100 zile – 100.000 vizualizări

0

În urmă cu 100 de zile, în data de 6 aprilie, cu ajutorul colegilor am testat noile facilități ale paginii de socializare Facebook, și anume intervențiile live. Și de atunci am primit critici, dar și aprecieri dat fiind că în aceste 100 de zile au avut loc 40 de astfel de intervenții din 16 localități ale județului Harghita. Intervenții live am avut și de la Budapesta de la cea de a doua ediție a Festivalului Secuiesc, de la Bruxelles de la Comitetul Regiunilor, chiar și de la Bilbao, Spania. Aceste intervenții pot fi vizionate și ulterior, mai multe video-uri au acumulat peste 5.000 de vizualizări. Recordul de vizualizări s-a înregistrat în noaptea care a urmat alegerilor locale din 5 iunie, când mai mult de 600 privitori ne-au urmărit live.

În ultimele 100 de zile am petrecut 881 de minute în direct, ceea ce se transpune în mai mult de 14 ore în care au intervenit, tot în direct, 50 de persoane. În 100 de zile, numărul de vizualizări a trecut de 100.000 (101.559)! Conform statisticilor realizate de colegii mei, intervențiile live au primit 2.405 like-uri, s-a dat share de 630 ori și s-a comentat de 310 ori.

Cea mai recentă intervenție a avut loc de la Sărmaș unde am acordat, în cadrul ședinței Consiliului Județean Harghita, Premiul Pro Civitate colonelului Gheorghe Pop.

Având în vedere interesul manifestat, îmi propun ca în cursul lunii august să am o intervenție în direct și în limba română. Până atunci, vă îndemn să formulați întrebările, propunerile aici, sub formă de comment, mesaj sau prin e-mail la adresa info@borbolycsaba.ro.

Întrebați, propuneți! Vă invit să gândim împreună!

Mulțumesc pentru atenția acordată și pentru încredere. Mergem înainte!

 Cu stimă,

Csaba Borboly

Miercurea-Ciuc, 19 iulie 2016

Loading