Am câștigat o sticlă de vin

0

Este oarecum neobișnuit să pui un pariu în cadrul ședințelor colegiului prefectural, însă eu am făcut asta în data de 30 ianuarie: în momentul în care m-am plâns în legătură cu faptul că nu a fost informat consiliul județean de amenda care a fost aplicată uneia dintre firmele care furnizează produse de panificație în cadrul programului național laptele și cornul, directorul de la comisariatul județeană de protecția consumatorului Laurențiu Moldovan, m-a contrazis. Și astfel, am bătut pariu pe o sticlă de vin că voi demonstra că în legătură cu această amenda nu am fost informat decât în data de 11 ianuarie, prin intermediul presei și nu în mod oficial.
Verba volant, scripta manent, spune proverbul și datorită sistemului birocratic care încă mai domnește în instituțiile publice – acte, registratură, etc. – a ieșit la iveală dovada celor afirmate de mine. Actul prin care agenția de protecție a consumatorului informează consiliul județean în legătură cu aplicarea amenzii a fost înregistrat doar în data de 16 ianuarie. Dovedesc prin intermediul discuției electronice atașate, faptul că am fost înștiințat de la presă, în data de 11 ianuarie despre amenda în cauză.

Și iată dovezile (https://drive.google.com/open?id=0B3DH_aG2Ui1UdU5saEJJMEx6Szg; e-mail: http://www.borbolycsaba.ro/ro/wp-content/uploads/2017/02/email.jpg) pe care i le adresez domnului Laurențiu Moldovan și aștept ca la următoarea ședință a colegiului prefectural – nici mai devreme, nici mai târziu, să primesc sticla de vin promisă. Să fie un vin de bună calitate, dacă se poate roșu și nu e nici un bai dacă va fi unul din producția proprie.

865 total views, 2 views today