Borboly Csaba caută un tânăr expert care să-l însoțească la conferința din iunie de la Cracovia

2

Comisia pentru Educație, Tineret, Cultură și Cercetare din cadrul Comitetului Regiunilor, împreună cu Regiunea Malopolska, organizează în data de 13 iunie la Cracovia, conferința internațională cu tema Europa tinerilor 2014-2020. Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita este invitat să ia parte la această conferință și să-și expună punctul de vedere în legătură cu posibilitățile de îmbunătățire a sistemului de educație și formare, cerințele de pe piața forței de muncă și așteptările tinerilor.

Președintele consiliului județean consideră că este important ca organizațiile de tineret să-și facă auzită vocea în Europa, acesta fiind și motivul pentru care roagă președinții tuturor organizațiilor de tineret să-și facă cunoscută activitatea, părerea și propunerile în legătură cu tema mai sus-menționată și punând un accent special pe aspectele legate de învățământ și formare profesională care joacă un rol cheie în îmbunătățirea condițiilor de ocupare a forței de muncă în rândul tinerilor și care-și pot găsi rezolvare la nivel local și regional.

Organizațiile de tineret pot desemna un reprezentant ale cărui viziuni și propuneri trebuiesc trimise, în limba engleză, până la data de 25 aprilie pe adresa de e-mail molnarszende@judetulharghita. ro.

Miercurea-Ciuc, 22 aprilie 2014

1,299 total views, 1 views today