Invitație în Ținutul Secuiesc

0

Și în acest an Ținutul Secuiesc va fi promovat prin intermediul unui stand comun al județelor Harghita, Covasna și Mureș la târgul internațional de turism care se desfășoară în perioada 22-25 februarie la București. Oferta turistică a regiunii este întregită printr-o imagine vizuală comună și oferte turistice specifice.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita înființată de Consiliul Județean Harghita va fi prezentă la stand și va încerca să atragă în județul Harghita turiștii din capitală prin intermediul pliantelor și ofertelor turistice.

„Târgurile de turism sunt un instrument pentru atingerea scopurilor, creșterii numărului de înnoptări prin intermediul mediului antreprenorial contribuindu-se la dezvoltarea economică a zonei. Evenimente cum ar fi Lăsata secului, pelerinajul de Rusalii de la Șumuleu-Ciuc, zilele județului, Zilele Ținutului Secuiesc sunt ocazii nu numai de a vizita regiunea, ci și implicare activă. Ne dorim să oferim experiențe, cum a fost vizita celor patru ambasadori cu ocazia sărbătorii de Lăsata secului”, a spus  Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita.

ttr

„În anul destinat tineretului am hotărât cooptarea studenților din ultimul an de la secția de turism din cadrul Universității Sapientia, pentru care participarea la Romexpo și la Hungexpo și promovarea ofertelor turistice ale zonei poate reprezenta o bună oportunitate de practică profesională”, a completat Borboly Csaba.

Târgul de turism de la București poate fi vizitat de joi până duminică, între orele 10,00 și 16,00, în zona Romexpo (București, Bd. Mărăști, nr. 65-67)

Miercurea Ciuc, 21 februarie 2018

466 total views, 1 views today