fbpx

A bürokrácia csökkentése a közös cél

Hargita Megye Tanácsa vállalja a feladat rá eső részét

Ma, november 18-án került sor a Hargita és Maros megyei Közjegyzői Kamara közgyűlésére. Az eseményen Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke köszönetet mondott a közjegyzők munkájáért, hiszen fontos és megbecsült tagjai társadalmunknak.
Munkájukból adódóan nagyon sok társadalmi és gazdasági összefüggésnek a részesei, ezért is nyitott Hargita Megye Tanácsa a közjegyzők észrevételeire és javaslataira is annak érdekében, hogy a megye gazdasági, valamint társadalmi fejlődése a megfelelő irányba haladjon.
Hosszú távú közös cél a bürokrácia csökkentése. Az elmúlt évek során sokan megtapasztalták azt, hogy a legtöbb ügyintézést szükség esetén otthonról is el lehet intézni. A sorban állással töltött órák számát, vagy az ügyintézés céljából más városba történő utazások számát is le lehet redukálni ma már. Ez közös érdek mindenki számára.
Hargita Megye Tanácsa vállalja a feladat rá eső részének a kivitelezését annak érdekében, hogy az ügyintézés folyamatát még könnyebbé tegye a megye lakossága számára. Hosszú távon a tanács tagjai között a közjegyzőket Teodor Dobreanu képviseli a döntéshozatalban.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.