fbpx

Facebook oldalam használati szabályzata

Mivel naponta több százan, esetenként pedig ezrek követik mindazt ami közösségi oldalaimon megjelenik, így a hozzászólásként leírtak is széles nyilvánossághoz jutnak. Éppen ezért fontosnak tartom pár alapvető szabály leszögezését:

1. Fenntartom annak a lehetőségét, hogy saját bejegyzéseim tartalmán az első közzétételt követően személyes meglátásom szerint utólag módosítsak, bővítsek. Ezt fontosnak tartom előrebocsátani, módosítások esetén csak az utolsó itteni változatért felelek. Ez vonatkozik a kép és videó megosztásokra is, amennyiben oldalamról törülöm, utólag nem járulok hozza annak felhasználásához, újbóli megosztásához.

2. A Facebbok oldalaimon megjelenő, mások által írt hozzászólásokért, azok valóságtartalmáért nem vállalok felelősséget. Mindenki olyat írjon, amit tud vállalni és amiről érdemben tudunk vitázni.

3. Facebook oldalaimon az általam oda nem illőnek tartott hozzászólásokat eltávolítom, ugyanakkor a sértő tartalmakat is eltávolítom. A hozzászólásokban tilos rasszista, obszcén, fenyegető, gyűlöletkeltő kifejezéseket használni. Törlésre kerülnek azok a hozzászólások, amelyek sértik az adatvédelmet vagy sértik a szerzői jogot és ezt én felfedezem, de lehet nekem jelezni is.

4. Olyan esetben ha valaki több alkalommal eltávolításra kerülő, sértő tartalmat oszt meg, azt kitiltom a közösségi oldalaimról. De mivel ez megtörténhet „első haragra”, ezért meg tudjuk beszélni a visszavételt is.

5. Figyelmeztetés nélkül törlésre kerül minden olyan hozzászólás, amely jelen szabályzatot szándékosan és tudatosan megsérti.

6. Az összes hozzászóló a kommentje elküldésével automatikusan kijelenti, hogy jelen szabályzatot elolvasta, megértette és azt magára nézve kötelező érvényűnek fogadta el.

7. Sok esetben párhuzamosan több témában válaszolok vagy írok a Facebookra, legtöbbször utazás közben telefonról, ezért legtöbbször ékezetek nélkül teszem közzé a bejegyzést, elnézést kérek az ebből adódó hibákért, betűelütésért-kihagyásért, ezeket kollégáim rövid időn belül utólag javítják. Ha van segítő szándék, szívesen veszem a segítséget az oldal szerkesztésében, ha hibát észlelnek kérem jelezzék üzenetben.

 14,168 total views,  9 views today

Loading...
Megszakítás