fbpx

Beruházási vezérigazgatót keresnek Hargita Megye Tanácsához

A beruházási vezérigazgatóság élére várják a jelentkezőket Hargita Megye Tanácsa felhívásában. Október 24-ig lehet leadni a jelentkezési dossziét a megyeháza 132-es irodájában.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke ezzel kapcsolatban fontosnak tartja, hogy a vezérigazgatóság élére olyan kompetens személy kerüljön, aki elhivatott a megye fejlesztése iránt.

– Célunk, hogy minél több beruházást megvalósítsunk, olyanokat, amelyekre valóban szükség van megyénkben, például hogy folyamatosan fejlesszük az úthálózatainkat – hangsúlyozta a megyevezető hozzátéve, olyan vezetőt keresnek, aki képes operatívan, csapatban a kitűzött célokat elérni.

Minimum három év szakmai tapasztalattal rendelkező személy jelentkezését várják, aki alapos műszaki ismeretekkel és műszaki, közigazgatási, menedzsment vagy más, a tevékenységnek megfelelő területen mesteri vagy posztgraduális végzettségű. Nettó 3000–5000 lej közti juttatásban részesülhet a vállalt feladatok és a végzettség függvényében, illetve számít a szolgálati idő és projektekben vállalt tevékenység is. Fő feladata az igazgatósághoz tartozó részlegek és irodák tevékenységének irányítása, valamint a feladatok megoldásának nyomon követése, a megyei szintű fejlesztési tervek, stratégiák, javaslatok és időszakos jelentések megfogalmazása, a Hargita megyét érintő beruházással kapcsolatos európai uniós pályázatok előkészítésében való részvétel, felelősség az Európai Unió által finanszírozott beruházási pályázatok szakszerű kivitelezéséért, illetve a gazdasági vezérigazgatósággal együttműködve a beruházásokkal kapcsolatos költségvetés megtervezésének és gyakorlatba ültetésének követése.

Csíkszereda, 2016. október 10.

 641 total views,  1 views today

Hozzászólások
Loading...
Megszakítás