fbpx

Cél: a szolgáltatások minőségének folyamatos javítása, az egyénre fektetve a hangsúlyt

Folytatja a munkát a Tölgyesi Pszichiátriai Kórház vezetője

Újra vizsgázott a Hargita Megye Tanácsa alárendeltségébe tartozó Tölgyesi Pszichiátriai Kórház igazgatója, a versenyvizsgára február 28. és március 7. között került sor.

A megmérettetés egyik szakasza a menedzsmentterv bemutatása és értékelése volt. Csibi Veronica közgazdász az eredmények alapján teljesítette a munkaköri feltételeket. 2010 óta megbízott igazgatóként látja el a kórház vezetését, ez idő alatt lényegesen javítva az intézményben levő hiányosságokat, források lehívásával a rehabilitációra, az infrastuktúra javítására, az intézmény eszköztárának bővítésére, korszerűsítésére.

A projektvezető fő célja a szolgáltatások minőségének folyamatos javítása, az egyénre fektetve a hangsúlyt.

E cél érdekében számos lépést határoztak meg, többek között a kórházi terek és az épületek rehabilitációjának folytatását, az engedélyek és a jóváhagyások kórházi szinten történő fenntartását, a belső irányítási rendszerrel összefüggő minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztését, valamint az orvosi szolgáltatások minőségének javítását, a betegek elégedettségének és biztonságának növelését az orvos-beteg-kórház kapcsolat javítása révén.

A Tölgyesi Pszichiátriai Kórház vezetője ugyanakkor erősíteni szeretné az európai forrásokból származó finanszírozáshoz való hozzáférést az épületek energiahatékonyságának javítása érdekében, ezáltal csökkentené az intézmény költségeit is.

A menedzsmentterv és a versenyvizsga kimenetelével kapcsolatban Borboly Csaba, Hargita Megye Tanács elnöke kifejtette: „Az egyik prioritásunk az orvosi infrastruktúra fejlesztése, és a betegek minőségi egészségügyi ellátáshoz való hozzáférésének javítása. Ezért örülök, hogy a Tölgyesi Pszichiátriai Kórház jelenlegi igazgatója olyan személy, akinek világos látása és céljai vannak az egészségügyi ellátás támogatására és az orvos-beteg kapcsolat javítására. Több mint tízéves tapasztalattal, a kórházi csapattal együtt felbecsülhetetlen értékű munkát végeznek a közösség érdekében.”

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.