fbpx

Elkezdődtek a munkálatok a gyergyószentmiklósi kis terelőúton!

📄A mai világban nehéz a bürokrácia miatt elkezdeni a munkálatokat. A földek tulajdonjogát és sok mást is kellett rendezni, mire elértünk idáig.
🛣Széles utat építünk, ahol biztonságosan lehet majd közlekedni és megfelelő lesz a nagy teherfogalom elterelésére.
🚧40 cm mélyen fognak kazettázni, utána következik egy ballaszt réteg ezután egy kiegyenlítő réteg kőből, majd stabilizálás, ballasztkő és három réteg aszfalt.
👏🏻Csergő Tibor András polgármesternek is köszönhető, hogy a munkálatok elkezdődtek, a régi városvezetésben is megvolt a hajlandóság, de nem jutottak el idáig.
🚛Célunk az, hogy ez az út ősz előtt kész legyen, megkönnyítve ezzel a gyergyótekerőpatakiak, kilyénfalviak, gyergyószárhegyiek és gyergyócsomafalviak életét is, ami mentesülni fog a nagy teherautóktól.A terelőút összeköti az országutat és a vasútállomás közötti részt.
📍💭Mi szerettük volna, ha gyergyótekerőpatakig ezt az utat meg lehet csinálni, a teherforgalom nagy részét ki lehetett volna hozni, de sajnos nincs meg a nyomvonal , hogy hol mehetne el. Akkor lesz teljes, amikor mindkét szakasz elkészül.
✅Szerencsére a gyergyóalfalvi Hamerlemn Kft. jól dolgozik, műszakilag biztosítják, hogy jó utunk legyen! Dolgozzunk továbbra is Gyergyószentmiklósért egy csapatként!

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.