fbpx

Focicsapatokat díjaztak Hargita Megye Tanácsa támogatásával

Díjazta a megyei és körzeti bajnokságokon az elmúlt szezonban jól szerepelt csapatokat a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület szeptember 13-án. A díjként átadott felszereléseket Hargita Megye Tanácsa sportpályázatán nyert támogatásból finanszírozta az egyesület. Az átadáson a megyei tanács részéről jelen volt Borboly Csaba elnök, Szentes Antal és Becze István megyei tanácsos.

Nem feltétlenül az első díjasokat jutalmazták, hanem ahogy Tamás Zoltán, az egyesület elnöke fogalmazott, azokat a csapatokat, amelyek „a fejlődést választották”, például előre léptek egyik ligából a másikba. A díjak felszereléseket tartalmaztak: mezeket, labdákat stb.

Borboly Csaba beszélgetett a csapatok képviselőivel a megoldásra váró problémáikról. A legtöbb probléma a pályák, pályakerítések, az öltözők kapcsán merült fel, erre keresik a megoldásokat, hogy tudjanak segíteni.

Hargita Megye Tanácsa sportpályázatain keresztül támogatja az egyesületeket, a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesületnek idén kilenc sikeres pályázata volt. Ezekből bírói díjakat, a Románia Kupán való szereplést, edzőtáborban való részvételt és felszerelések beszerzését támogatták.

Közeledik Hargita Megye Tanácsa civilszervezeteknek szóló pályázatainak őszi kiírása, amelyet nyomon követhetnek a megyei tanács honlapján.

Csíkszereda, 2016. szeptember 14.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.