fbpx

Fotókiállítással ünnepelt negyedszázad

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes megalakulásának 25. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi rendezvénysorozat keretében, a Tánc Világnapja közeledtével, a Hargita együttes és Hargita Megye Tanácsa fotókiállítást rendezett a Megyeháza Galériában. A kiállításon Iochom Zsolt képeiből tekinthetnek meg a nézők egy válogatást, amelyek az együttes előadásain és rendezvényein készültek az utóbbi öt évben.

A kiállítás április 24-i megnyitóján Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és Antal Attila, Csíkszereda alpolgármestere mellett részt vettek a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes vezetői és tagjai is, akik egy bemutatóval kedveskedtek a résztvevőknek.

Borboly Csaba gratulált Iochom Zsoltnak a gyönyörű fotókért, kiemelve, hogy folyamatosan történelmet örökít meg, és ezt tette az együttessel is. – Köszönöm Zsoltnak, hogy időt és fáradtságot nem kímélve örökíti meg Székelyföld kiemelkedő pillanatait, és varázsol kiemelkedő pillanatot hétköznapi eseményeinkből  – méltatta a kiállítást és a fotóst Borboly Csaba.

A tárlat május 6-ig tekinthető meg a csíkszeredai Megyeháza Galériában a nap huszonnégy órájában.

Csíkszereda, 2015. április 24.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.