fbpx

Gratuláció Már Istvánnak, a Székelygyümölcs Egyesület elnökének

Tisztelt Már István!

 

Gratulálok a Ernst&Young Az év szociális vállalkozója díjához, amellyel elismerik munkáját, akárcsak a felterjesztők, a Romanian American Foundation, illetve a romániai norvég nagykövetség.

A Székelygyümölcs Egyesület tevékenysége kézzel fogható változást eredményezett az udvarhelyszéki gyümölcstermesztésben. Úgy vélem, ki kell használni a gyümölcsfeldolgozásban rejlő lehetőségeket, érdemes megtanulni és tovább vinni az őseink által ránk hagyott tudást. Ennek a tudásnak a dokumentálása pedig a fennmaradását szolgálja. Emellett pedig szintén dicséretre méltó szervezetük szociális programokban való részvétele.

Az Önök munkáját segíteni és támogatni kell a civil és a vállalkozói szféra, de a politikum által is.

Hargita Megye Tanácsánál kollégáimmal arra törekszünk, hogy segítsük a civilszervezetek, a hagyományainkat továbbadó szervezetek munkáját, ezek támogatását saját pályázataink révén tudjuk biztosítani.

Hogy egyesületük tevékenysége mennyire hiánypótló, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Romániában első körben kiosztott nemzetközi díjak egyikének tulajdonosa lett. A kitüntetéshez ismételten gratulálok, munkájához kitartást, és további sikereket kívánok!

Tisztelettel:

Borboly Csaba

Csíkszereda, 2014. november 19.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.