fbpx

Kétéves a Wellness Tusnád

Működésének második évfordulóját telt házzal ünnepelte a tusnádfürdői élményfürdő, a Wellness Tusnád január 14-én a vendégeivel, tusnádfürdőiekkel, a helyi polgármesteri hivatal képviseletével, Borboly Csaba megyeelnökkel, valamint a wellness munkaközösségével együtt. Ez alkalomból az élményfürdő vezetősége kifejezte köszönetét a jelenlévőknek a számos pozitív visszajelzés miatt, amit a két év során kaptak.

Borboly Csaba is gratulált a Wellness Tusnád vezetőségének. Köszöntőbeszédében elmondta, a létesítmény a város javára vált, hiszen sok turistát csalogat a helységbe, ami az ismertség mellett profitot is jelent a helyieknek. Egyúttal a helyi önkormányzatnak is kifejezte gratulációját, mondván, Albert Tibor polgármester és Melles Mária alpolgármester a békés fejlődés alapjait tették le. Hozzátette, az ilyen megvalósítások példaértékűek, megyénk fejlődését szolgálják. Reméli, idővel más települések is büszkélkedhetnek hasonló eredményekkel.

A wellnessközpont születésnapjára szánt tortát Hargita Megye Tanácsának elnöke a polgármesterrel és az alpolgármesterrel együtt vágta fel.

Csíkszereda, 2016. január 17.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.