fbpx

Már lehet regisztrálni a konferenciára

Jövő héten startol a nemzetközi mélyszegénység-konferencia

Négynapos programsorozatot szervez Hargita Megye Tanácsa április 7–10-én, Csíkszeredában. Szakmai előadások, kiscsoportos műhelymunkák és kerekasztal-beszélgetések lesznek, emellett terepszemlén és kulturális programokon is részt vehetnek az érdeklődők, valamint bemutatkoznak roma kézművesek és termelők.

A rendezvény előzetes regisztrációhoz kötött, a szervezés zökkenőmentes lebonyolítása és a járványügyi szabályok betartása érdekében. A konferenciára való jelentkezési szándékukat a következő online kérdőív kitöltésével jelezhetik: http://bit.ly/DreamRoadKonferenciaRegisztráció

A konferencián nemzetközileg elismert kutatók és terepszemléletű szakemberek igyekeznek kutatások, jó példák és szakpolitikák mentén perspektívába helyezni az alábbi szociális témákat: egészségügy, lakhatás, szegénység, oktatás, munkaerőpiaci orientáció, kultúra, emberi jogok. Az előadókról bővebben olvashatnak az esemény Facebook-oldalán.

A COVID–19-járványra való tekintettel a konferencia hibrid jellegű, azaz részben online, részben offline formában valósul meg.

A konferenciáról további információt találnak a következő Facebook-eseményen:

https://www.facebook.com/events/935999027139020

Hargita Megye Tanácsának a mélyszegénységről szóló oldala itt érhető el:

https://tajekoztato.hargitamegye.ro/melyszegenyseg/

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.