fbpx

Megerősödve folytatom a munkát az RMDSZ Csík Területi Szervezetének elnökeként

Tökéletes ember nincs, de tökéletes szándék van. A mai nap a köszönetről szól!

Eddigi munkám során a tenni akarás és a haladás vezérelt, de mindig van amin javítani.

Köszönöm a munkát a városi szervezetnek, területi csapatnak, fiataloknak, nőszervezetnek, munkatársaimnak, önkormányzatisoknak, önkénteseknek és azoknak a helyi szervezeteknek, akik támogatták indulásomat. Köszönet a barátaimnak és mindenkinek, aki bízott bennem, bennünk!

 

A következő időszakban is végeznünk kell a dolgunkat: teljes felelősségünkkel képviselni Csík-térség egészét. Sok a munka a jövőre nézve, ezt csak csapatmunkával, együttes erővel tudjuk végezni.

 

Az elmúlt hét eseményei, találkozásai és beszélgetései nagyon sok tanulsággal szolgáltak. Igyekszem építkezni ezekből és javítani, változtatni  ott, ahol erre szükség van.

 

Köszönöm a megfogalmazott kritikákat! Azt gondolom, hogy építő kritikát az ember azok felé fogalmaz meg, aki irányába elvárásai vannak és hisz abban, hogy ezeknek eleget is tud tenni.

A csapat az EGY kell legyen! Bízom benne, hogy a most meggyengült kötést újra erőssé tudjuk tenni. Ez munka lesz, hogy megerősítsük a szervezetet, ebben számítok mindenki segítségére.

 

A csíki emberek erőteljes bevonásával fogjuk alakítani a helyi politikát, hogy az eddigi elért sikereket megtudjuk tartani. Azon dolgozunk, hogy a választók bizalmára rászolgáljunk és erős területi szervezetet működtessünk és építsünk a következő években.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.