fbpx

Önkéntesek jelentkezését várjuk

A koronavírus elleni védekezés, a járvány megfékezése csak felelős hozzáállással és összefogással lehetséges. Tudjuk azt, hogy a legveszélyeztetettebb korosztály a 65 év felettieké. Ezért számukra szigorúbbak a hatósági intézkedések, rájuk nagyobb figyelmet kell fordítanunk.

Hargita Megye Tanácsa lehetőségei szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy megyénk más intézményeivel és hatóságaival összefogva a lakosságot segítse a koronavírus okozta nehéz helyzetekben.

– A napokban elkészül egy olyan online platform, amely arra hivatott, hogy biztonságos kapcsolatot teremtsen az igények és szükségletek megfogalmazói, illetve a jó szándékú, tenni akaró önkéntesek között – nyilatkozta Bíró Barna Botond alelnök, aki örvendetesnek tartja, hogy egy jó helyi kezdeményezést többoldalú partnerségben sikerül az egész megyére kiterjeszteni.

– Kiemelt fontossággal kezeljük ennek összefogását a megyei önkormányzat égisze alatt, illetve azt, hogy a 65 évnél idősebb generációról megfelelően gondoskodhassunk. Sokat köszönhetünk mindannyian szüleinknek, nagyszüleinknek. Itt az idő arra, hogy érezzék, számíthatnak ránk – hangsúlyozta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Aki ily módon segíteni szeretne, küldje el jelentkezését (név, telefonszám, e-mail-cím) a farkaseniko@hargitamegye.ro e-mail-címre, ahol további tájékoztatást kapnak.

Az elkészült online platformot majd a közösségi oldalon ismerteti Borboly Csaba elnök és Bíró Barna Botond alelnök.

Illusztráció: tehetseg.hu

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.