fbpx

Online folytatódik a Csíki Önkormányzati Akadémia

Az RMDSZ Csíki Területi Szervezete által 2017-ben útjára indított Csíki Önkormányzati Akadémiát az idén a járványügyi helyzetre való tekintettel az online térben szervezték meg. A képzéssorozat célja az önkormányzati képviselők szakmai tudásának bővítése, a releváns információk átadása, nem utolsósorban pedig a térségen belüli kapcsolatok erősítése.

Az online akadémia első képzését június 3-án tartották időmenedzsment-témában, a résztvevők hasznos támpontokat kaphattak az időbeosztás megtervezésével kapcsolatosan. Farkas András stratégiai igazgató, a PONT Csoport alapító tagja egy rövid közvélemény-kutatással kezdte az előadást, néhány rövid kérdés és válaszopció felvezetésével térképezte fel a jelenlévők időbeosztási szokásait. Ezt követően az időmenedzsment elméleti, illetve a saját tapasztalatai alapján szerzett gyakorkati útmutatóját mutatta be.

Köszöntőbeszédében Borboly Csaba területi elnök kiemelte: „Az elmúlt időszak a járványügyi intézkedések hatására nagyon feszített tempóban telt, de ismét bebizonyosodott, hogy Csík-terület jó önkormányzati csapattal rendelkezik, jól vettük az elénk gördülő akadályokat. Ezt szeretnénk a továbbiakban is fenntartani: célunk, hogy a csíki csapat még jobban felkészüljön az előttünk álló kihívásokra.”

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.