fbpx

Pótérettségiző diákok figyelmébe!

Az idei érettségi eredmények román nyelv és irodalomból korántsem a legjobbak, és Hargita Megye Tanácsa segítséget nyújt a pótérettségire való felkészülésben. A polgármesteri hivatalokkal és kistérségi társulásokkal összefogva felhívást intéznek a diákok, szülők, tanárok és trénerek fele, hogy a pótérettségire készülő diákoknak segítséget nyújthassanak.

Erre a felhívásra jelentkezett a gyergyószárhegyi RegioNet Alapítvány, amely két komponensű tanfolyamot kínál: online csoportos órák keretében szaktanárok segítenek az érettségi vizsgára való felkészülésben, illetve e-learning platformjukon több tucatnyi digitálisan kidolgozott román nyelv és irodalom témakörhöz biztosítanak hozzáférést a diákok számára.

Ezt a platformot ismertette Lukács Zoltán Levente a RegioNet Alapítvány részéről, akivel Borboly Csaba megyeelnök beszélgetett. A részletekről az alábbi linken tájékozódhatnak:

https://www.facebook.com/borbolycsaba/videos/759926592103835

Az önkormányzatok, iskolák, szülők és érdeklődők kereshetik a RegioNet Alapítványt is a 0748 071 403 telefonszámon, a kapcsolattartó Lukács Zoltán Levente.

Várjuk továbbra is azoknak a diákoknak, szülőknek a jelentkezését, akik igénylik a támogatást, kérjük, jelentkezzenek az alábbi linken:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1JaVTWVPZWsmabTExxdV7MD-yWnyUPtneW33v8Wsnd5pJwg/viewform

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.