Și eu am o pagină web! – apel proiecte pentru firme din județul Harghita

0

Incubatorul de afaceri Harghita Business Center din Odorheiu Secuiesc , Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita și Consiliul Județean Harghita dau startul unei finanțări în cadrul căreia vor fi dezvoltate pagini de web pentru 200 de întreprinderi din județul Harghita.

Scopul proiectului este de a facilita o prezență online cât mai eficientă a întreprinderilor mici și mijlocii din județul Harghita, astfel încât firmele care  încă nu dețin un website propriu să poată aplica pentru finanțare. Prin intermediul paginilor web dezvoltate în cadrul proiectului, acestea își vor putea mări popularitatea, obținând astfel rezultate mai bune ce se vor reflecta în cifra de afaceri. De asemenea, paginile acestea pot fi privite și ca mijloace de publicitate cost-eficiente în vederea creșterii veniturilor.

Concursul este deschis pentru orice întreprindere  înregistrată pe teritoriul județului Harghita. Cei 200 de beneficiari vor obține câte un pachet de dezvoltare în valoare de 2500 lei, câte o ,,carte de vizită” digitală care contribuie la realizarea unei prezențe online eficace. Termenul de înregistrare este : 30 noiembrie 2020.

Costul total al proiectului este de 500 mii lei, din care contribuția Consiliului Județean Harghita este de 110 mii lei.

Detalii despre proiect aici: https://hbcenter.ro/ro/pagina-mea-web/

84 total views, 1 views today