fbpx

Segíteni fogjuk a vállalkozókat!

A kormány kidolgozza azokat a szabályokat, amelyek alapján a Gazdasági, Energiaügyi és Üzleti Környezetvédelmi Minisztérium kérésre kiadja   a vészhelyzeti tanúsítványokat (CSU) azoknak a gazdasági szereplőknek, akiknek a tevékenysége a SARS-CoV-2 világjárványban érintett – erről számoltunk be március 22-i, vasárnap esti videónkban Bíró Barna Botond alelnökkel.

A vészhelyzeti tanúsítványok (CSU) kiadására irányuló kérelmet kizárólag elektronikus úton, illetve a http://prevenire.gov.ro/ platformon keresztül lehet majd benyújtani, amely egy erre a célra elkülönített részt tartalmaz. Hargita Megye Tanácsa  segítséget fog  nyújtani  az érintett vállalkozásoknak a szükséges dokumentáció összeállításában. (További információ: info@hargitamegye.roinfo@judetulharghita.ro)

A koronavírus-járvány okozta válsághelyzet óráról órára új kihívások elé állítja a turizmusban érdekeltek csoportját, emiatt a Visit Harghita csapata a napokban több megyei turisztikai szereplővel is tanácskozott. A segítségükkel több pontban  összefoglaltak néhány ötletet és javaslatot arra vonatkozóan, hogyan lehet átvészelni ezt az időszakot: http://adiharghita.ro/hirek/Koronav%C3%ADrus-kisokos

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.