fbpx

Segítsünk a rászoruló végzős diákokon!

Technikai eszközök adományozásával kívánunk segíteni

Az RMDSZ Csíki Területi Szervezete és az Aktív Közélet Egyesület adománygyűjtést szervez azon VIII. és XII. osztályos diákok számára, akik technikai eszközök hiányában nem részesülhetnek megfelelő oktatási programban, kimaradva az online oktatásból. „Elsősorban olyan személyek, vállalkozások, egyesületek, IT-cégek jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek olyan használt, de jó állapotban lévő laptoppal, táblagéppel, okostelefonnal, amelyet adományba adnának rászoruló diákoknak” – mondta el Becze István, az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének ügyvezető elnöke a meghirdetett akció kapcsán.

A felajánlott tárgyak rövid leírását, kérjük, küldjék el az aktivkozelet@gmail.com e-mail-címre, vagy hívják a 0758676856 telefonszámot további egyeztetésért.

Az adományozott eszközökhöz internetkapcsolatot is igyekszünk biztosítani, ha szükséges. Az internet biztosításához pénzt gyűjtünk az Aktív Közélet Egyesület bankszámlaszámára, amelynek adatai:

Asociația Comunitară Aktív / Aktív Közélet Egyesület

Csíkszereda, Mihail Sadoveanu utca 14. szám

CUI: 35237205

Bankszámlaszám: RO32 OTPV 2600 0096 9546 RO01

„A tárgy- és pénzbeli felajánlásokat május 15-ig várjuk. Úgy gondoljuk, hogy erre a segítségre a jelen nehéz időszakon túl az iskola megkezdésével is nagy szükségük lesz a diákoknak, mivel a digitális tér, a technikai eszközök megléte már-már a mindennapos tanulás részét képezik” – nyilatkozta Borboly Csaba, az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének elnöke, aki arra kéri a lakosságot, hogy ezúttal is mutasson példát, mutassa meg Csík-térség összefogó erejét.

Az adománygyűjtésről bővebb információt az alábbi linken találnak: https://bit.ly/2KE4Tg8

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.