fbpx
??????????????

Sportfelszerelések a Parajd Sport Klub játékosainak

Hargita Megye Tanácsa pályázati támogatásából vásárolt sportfelszereléseket a Parajd Sport Klub junior és szenior csapata számára, amelyeket október 2-án adott át Borboly Csaba tanácselnök a futballpályán.

Az eseményen a játékosok mellett részt vett Bokor Sándor polgármester is, az elöljárók megköszönték a csapattagok kitartását, szabadidejük feláldozását annak érdekében, hogy a csapat működni tudjon.

– Hargita Megye Tanácsa nagy hangsúlyt fektet a sporttevékenységek támogatására, hiszen a közösségteremtő hatása mellett nagy szerepe van a lakosság egészségmegőrzésében, a fiatalok akaraterejének, munkabírásának növelésében. Meggyőződésem, hogy egy-egy csapathoz való tartozás az itthon maradás melletti döntések közé sorolható fiataljaink életében – méltatta a csapatot Borboly Csaba.

Nagy Attila, a sportklub elnöke megköszönte a 8696,74 lejes támogatást, bemutatta az abból vásárolt  szabadidőruhákat, esőkabátokat, és reményét fejezte ki, hogy a jövőben is számíthatnak a megyei tanács és a helyi önkormányzat támogatására.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.