fbpx

Támogatjuk a fiataljainkat, az oktatást, a szakoktatást!

A rendezvényszervezés nem csak egy munka, hanem egy kaland, amely rengeteg lehetőséget kínál a kreativitás és a közösség építése szempontjából.

A mai tanácsülés előtt a csíkdánfalvi Petőfi Sándor Szakközépiskola rendezvényszervező szakos végzős diákjaival beszélgettem egy kicsit.

Az események nem csak azért fontosak, hogy jól érezzük magunkat, hanem azért is, hogy összetartsanak és fejlődést hozzanak közösségünkbe.

A mai felgyorsult világban egy rendezvényszervezőnek nemcsak a fejében kell ott legyen minden, hanem kéznél is, akár a telefonjában.

Ebben a szakmában sok lehetőség van, mindenki profi szolgáltatást vár el.

Arra biztatom a fiatalokat, hogy vegyenek részt helyi rendezvények szervezésében, akár önkéntesként is.

A végzősöknek ajánlom, hogy jöjjenek a megyei tanácshoz gyakorlatozni. Turizmus, székely termékek, rendezvényszervezés, kommunikáció, egészségügy, számos területen tudunk számukra lehetőséget nyújtani gyakorlatozásra.

Támogatjuk a fiataljainkat, az oktatást, a szakoktatást!

2020-2023 periódusban a szakoktatást népszerűsítő program keretében Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége 34 osztályfőnöki óralátogatást szervezett, amely megközelítőleg 770 diák közvetlen bevonásával zajlott. Az ügynökség közösen Hargita Megye Tanfelügyelőségével a szakoktatás támogatása és erősítése érdekében 14 tanintézmény számára közel 1700 szakmai segédanyagot biztosított.

Folytatjuk!

#Rendezvényszervezés #Közösség #Fiatalok #Csíkdánfalva #EmberekEmbereAkireMindigSzámíthatunk

 

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.