fbpx

Tisztelt Ifjúsági Egyesület vezetők!

Az elmúlt időszakban az Európai Unió egyre több lehetőséget, programot, ösztöndíjat hozott létre a fiatalok számára, így a különböző gyakornoki, önkéntességi programok mellett olyan lehetőségeket is biztosít, amely az uniós országok fiataljait a külföldi kiutazásokban támogatja.

Mindezek fényében informálni szeretném Önöket, arról, hogy az Európai Bizottság által hirdetett Discover Eu program jelentkezési határideje lassan a végéhez közeledik. Fontos számunkra, hogy a fiataljaink kellőképpen tájékozottak legyenek és ismerjék azon lehetőségeket, amelyeket az Európai Unió biztosít számukra. A Discover Eu elnevezésű program segíti a fiatalokat abban, hogy eljussanak az uniós országok valamelyikébe, tapasztalatokat szerezzenek, megismerkedhessenek a különböző országok adta kulturális értékekkel és lehetőségekkel.

Mellékelve továbbítom Önöknek a program felhívását és kérem a lehetőségekhez mérten továbbítsák a fiatalok fele. Hiszen Hargita Megye Tanácsa is támogatja azokat a fiatalokat, akik becsatlakoznának és részt vennének az programban. Részvételi szándékukat kérem jelezzék a galdorottya@hargitamegye.ro e-mail-címre.

Tisztelettel,

Borboly Csaba

 495 total views,  1 views today

Hozzászólások
Loading...
Megszakítás