fbpx

Tizedszerre rendezték meg az ifjúsági napokat Csíkszentmiklóson

Az öregfiúk és a fiatalok játszottak labdarúgó-mérkőzést a csíkszentmiklósi futballpályán július 20-án, vasárnap délután, a X. Csíkszentmiklósi Ifjúsági Napok keretében. A rendezvényre ellátogatott Borboly Csaba, a támogató Hargita Megye Tanácsának elnöke, aki a meccs szünetében mondott beszédében gratulált a helyi ifjúsági szervezetnek a kétnapos programsorozatért, valamint a közbirtokosságnak a pálya rendbetételéért. Arra kérte a helybélieket, biztassák a közösségért cselekvőket, és aki kevesebbet tud vállalni közösségi ügyekben, segítse azokat, akik többet tesznek, mert „csak így építhetjük Székelyföldet”.

– Dolgaink lassan-lassan egyenesbe jönnek, mint ez a kiegyenesített pálya, és remélem, ez Csíkszentmiklóson is így lesz. Azoknak is van tennivalójuk, akik esetleg nem értenek egyet mindenben a többséggel, ők is tehetnek a közösségért, vannak ügyek, amelyekben összefogással előbbre lehet lépni – fogalmazott a megyei tanács elnöke.

A Csíkszépvíz községhez tartozó Szentmiklós ifjúsági napjainak programjában szerepelt helyismereti túra lovas fogattal, bicikli-, futó- és főzőverseny, sport- és ügyességi vetélkedők, valamint tematikus sátrakban előadásokat hallgathattak az érdeklődők. Nem hiányozhatott kórusművek előadása és a néptánc sem.

Csíkszereda, 2014. július 20.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.