fbpx

Új munkalehetőségek Hargita Megye Tanácsánál

Szeptember 25-ig lehet jelentkezni a pályakezdők számára meghirdetett állásokra Hargita Megye Tanácsánál. A hét meghirdetett munkahely közül hat kezdő szakmai fokozatú szintű. Az elemzőiroda két, társadalomtudományok oklevéllel rendelkező munkatársat keres, akik szívesen foglalkoznának a megyénket is érintő társadalmi, politikai és gazdasági elemzésekkel. A sajtókapcsolatok részleg on-line média felelős munkakörbe keres tehetséges friss diplomást, akinek feladata Hargita Megye Tanácsa és alárendelt intézményei on-line népszerűsítése közösségi oldalon, ugyanakkor az intézmény megjelenésének nyomon követése az on-line felületeken. A feladatkövető részleg szintén munkatársat keres meghatározatlan időre. A  belső szabályozási részleg jogi oklevéllel rendelkező kezdő munkatársat alkalmazna. Szintén kezdő jelentkezését várja a gazdasági vezérigazgatóság. Mindezek mellett a programok lebonyolításáért felelős részleg legalább egyéves szakmai tapasztalattal rendelkező személy jelentkezését várja.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke fontosnak tartja megteremteni a frissen végzettek számára azokat a feltételeket, amelyekkel itthon alakíthatnak ki maguknak jövőképet.

– Szükségesnek tartom, hogy minden olyan lehetőséget megadjunk a megye fiataljainak, amelynek köszönhetően az oklevelek kézbe vétele után az első gondolatuk ne a külföldi munkavállalás legyen, minden lehetőséget biztosítanunk kell számukra, hogy itthon próbáljanak meg elhelyezkedni. Ennek érdekében sokat tehetünk, ha politikuskollégáim is napi szinten foglalkoznak a témával, és folyamatosan tesznek, teszünk a körülmények változtatása érdekében – hangsúlyozta a megyeelnök.

A beiratkozási iratcsomót Hargita Megye Tanácsa székhelyén lehet leadni a fent jelzett időpontig. A betöltetlen állásokról bővebb felvilágosítást és könyvészeti anyagot Hargita Megye Tanácsa menedzsment vezérigazgatóságának humánerőforrás részlegén kaphatnak az érdeklődők (132-es iroda, telefon: 0266-207700,1406, 1408-as mellék), illetve az intézmény weboldalán – http://hargitamegye.ro/hargita-megye-tanacsa/allashirdetesek/szerzodeses-allasok—20151002.html

A folyamatosan frissülő álláshirdetéseket ugyanakkor Facebook-oldalunkon is nyomon követhetik: https://www.facebook.com/Allashirdetes.HMT

Csíkszereda, 2015. szeptember 23.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.