fbpx

A Hargita sírégió az ország első sírégiója, amely vállalkozások és Hargita Megye Tanácsa együttműködésében jött létre

Hat pályán használhatjuk a közös síbérletet

A téli sportoknak kedvező időjárásnak köszönhetően a hétvégén látogatható mindazon hat sípálya, amelyek tagjai a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás által felügyelt közös síbérleti rendszernek.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke a gyergyócsomafalvi Veresvirág sípályáról tájékoztatott január 20-án, csütörtökön Facebook-oldalán Márton László Szilárd polgármesterrel:

https://fb.watch/aF4–XOuWl/

A gyergyócsomafalvi sípálya mellett, Csíksomlyón, Homoródfürdőn, Borszéken, valamint a gyergyószentmiklósi pályákon használható az a pontrendszerrel működő kártya, amelyet ezeken a pályák mindegyikén igényelhetnek a téli sportok kedvelői. Összesen 14 ezer kártyát osztottak ki a hat sípályán.

– Hargita megyében egyre erősödik a turizmus. Bíró Barna Botond alelnök és Szabó Károly igazgatónak köszönhetően a Visit Harghita program révén a Hargita megyei családbarát szolgáltatásokat erősítjük a turizmusban. Hosszú távú célunk minél több szolgáltatást elérhetővé tenni egyetlen helyen. Segítve ezzel a turizmusban és a helyi-, hagyományos termékek, szolgáltatásokban érdekelt Hargita megyei vállalkozókat – mondta el Borboly Csaba.

A sípályák megközelíthetősége és szolgáltatásai az alábbi linken böngészhető:

https://visitharghita.ro/hu/places/skihargita

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.