fbpx

A megyei tanács támogatja a Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség tevékenységét

Hétfőn Csíkszeredában, kedden Székelyudvarhelyen díjazta a Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség (HMLSZ) a megyei felnőtt és ifjúsági bajnokságban szereplő csapatokat.

A csíkszeredai díjátadó ünnepségen a HMLSZ vezetősége és a csapatok képviselői mellett részt vett Szentes Antal megyei tanácsos is, mint Hargita Megye Tanácsa sport- és ifjúsági bizottságának titkára, aki tolmácsolta Borboly Csaba megyeitanács-elnök üdvözlő sorait is.

– Először is gratulálok a megyei felnőtt és ifi bajnokságban díjazott csapatoknak az elért eredményekhez. Sportolóink öregbítik térségünk hírnevét, és támogatjuk a nem kevés fizikai és anyagi ráfordítással járó felkészülést. És emellett kiemelten fontosnak tartjuk azokat a programokat, amelyek mozgásra ösztönzik a lakosságot, hiszen ez elengedhetetlen az egészségmegőrzés szempontjából. Gratulálok a sportolóknak és a Hargita Megyei Labdarúgó Szövetségnek a kifejtett munkához és az elért eredményekhez, további sikeres mérkőzéseket és jó munkát kívánok mindannyiuknak! – írta levelében Borboly Csaba.

A díjátadón Tamás Zoltán, a HMLSZ elnöke elmondta, ez évben nyolc nyertes pályázatuk volt a megyei tanácsnál, összesen 50 ezer lej értékben. A pályázati összegből felszereléseket, labdákat és serlegeket vásároltak a csapatoknak, illetve hozzájárultak minden csapat egy-egy mérkőzésén a játékvezetői díj fedezéséhez.

Szentes Antal megyei tanács rámutatott arra, hogy a megyei tanács 600 ezer lejt fordított sportpályázatokra: a beérkező 84 pályázat közül 83 részesült pozitív elbírálásban. Augusztus 22-én, kedden délután a székelyudvarhelyi sportcsarnokban a pályázat útján elnyert felszereléseket osztották ki a különböző bajnokságokban szereplő csapatoknak.

A megyei tanács sportpályázatának részleteit, valamint a nyertesek listáját megtalálják az intézmény honlapján: http://hargitamegye.ro/hargita-megye-tanacsa/programok/aktiv-palyazatok/sport-program.html.

Csíkszereda, 2017. augusztus 23.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.