fbpx

Aláírták az Udvarhely és Keresztúr térségére vonatkozó hótalanítási szerződéseket

Felsőboldogfalván a General Trans cég székhelyén írták alá Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és a nyertes cég képviselője az Udvarhely és Keresztúr térségére vonatkozó hótalanítási szerződéseket október 20-án.

A megyeitanács-elnök és Zólya Zsombor, Hargita Megye Tanácsa útgazdálkodási részlegének osztályvezetője a szerződés aláírásról és a hótalanításról videóban is beszámolt a helyszínről, amely visszanézhető Borboly Csaba közösségi oldalán:

„Nem fog váratlanul érni a tél. A mai naptól kezdődően november 15-ig a cégek felkészülve várják Hargita Megye Tanácsának utasításait, és szükség esetén parancsra közbelépnek. November 15-től indul az állandó ügyelet és a hótalanításra vonatkozó információk a megyei tanács honlapján is elérhetők lesznek – fogalmazott Borboly Csaba megyeitanács-elnök.

A ma aláírt hat szerződés – Udvarhely és Keresztúr térségére – összértéke 3,6 millió lej áfástól, és összesen 315 km megyei út hótalanítását foglalja magába.

November 15-től a megyei tanács honlapján egy interaktív térképen követhetik a hótalanító járművek helyzetét. Az utak állapotára vonatkozó információkat a dispecerat@judetulharghita.ro e-mail címen és a 0266207774 telefonszámon kaphatnak.

Csíkszereda, 2020. október 20.

 716 total views,  1 views today

Hozzászólások
Loading...
Megszakítás