fbpx

Az Udvarhely térségi utakon is időben végeznek a karbantartással

Jelenleg folyik a kövezés a 131A jelzésű megyei úton az Ilona-völgyében, Homoródfürdő és Homoródszentmárton között. Kátyúznak a 137-es és a 138B jelzésű megyei utakon Udvarhely és Keresztúr között, illetve Varságon. A 138-as úton és a 138B jelzésű megyei úton Zetelaka és a Libán-tető között, illetve Varságon folyamatban van az útmenti kaszálás.

Jövő héten hétfőn kezdődnek a karbantartási munkálatok – kövezés, sáncásás, patkavágás – a 137A jelzésű megyei úton Székelypeteken.

A munkálatokat a 132A jelzésű megyei úton folytatják Homoródszentmárton és Homoródalmás között, illetve továbbra is dolgoznak a 131A jelzésű megyei úton.

Az Udvarhely térségi munkálatokra vonatkozó anyaghasználat és ütemterv megtekinthető az alábbi linken: https://drive.google.com/drive/folders/0B3DH_aG2Ui1UM1Jkdm05SjB6bGc

Keresztúr térségében is elkezdődtek a kövezéses karbantartási munkálatok, az anyaghasználat és ütemterv megtekinthető az alábbi linken:

https://drive.google.com/drive/folders/0B3DH_aG2Ui1UaVlucXQ3Wk9yelU

– Jól haladnak a munkálatok, a november 14-i határidőig befejeződnek. Felkérésünkre a polgármesterek folyamatosan ellenőrzik az anyaghasználatot és a munka menetét a helyszínen, illetve a felelős kollégák is folyamatosan kijárnak a helyszínekre. A lakosság részéről sem érkezett panasz, így rendben folynak a munkálatok – számolt be Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Csíkszereda, 2017. október 12.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.