fbpx

Beruházási adatlapokkal bővül a platform

2018-ban is prioritásként kezeljük az átláthatóságot és a megye lakosaival történő párbeszédet és konzultációt, ezt a célt szolgálja az egyre bővülő http://beruhazasok.hargitamegye.ro/ oldalunk is – fogalmazott Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, aki konzultációs oldalán várja az észrevételeket a platformmal kapcsolatosan.

A Barabás Csaba kabinetigazgató által kifejlesztett rendszer, amely egyedülálló a maga nemében az országban, felületére a napokban felkerültek, felkerülnek az összes idei teljes- és részlegesen megtérítendő, állami és a vissza nem térítendő beruházások adatlapjai. A feltöltött adatlapok itt tekinthetők meg:

http://investitii.hargitamegye.ro/nota-de-fundamentare-cjh?language=hu

A feltöltött „Beruházási adatlapok” (Notele de fundamentare) elektronikus úton kerülnek ellenőrzésre, elfogadásra és jóváhagyásra. Ezt követően az igénylőnek a jóváhagyott anyagot papíralapon kell aláírnia.

– A honlap egyik elsődleges célja a teljes átláthatóság biztosítása, akár okostelefonnal vagy táblagéppel is – emelte ki Barabás Csaba, az elnöki kabinet vezetője.

Borboly Csaba tanácselnök a megye lakosait arra kérte, hogy bármilyen észrevételük van a beruházásokkal kapcsolatosan azt jelezzék, hisz a platform erre is lehetőséget biztosít.

Csíkszereda, 2018. január 11.

 575 total views,  1 views today

Hozzászólások
Loading...