fbpx

Borboly Csaba a Fidesz néppárti frakcióban maradása mellett érvelt a Régiók Bizottságában

A Fidesznek az európai néppárti frakcióban való tevékenységének folytatásáról is szó volt a Régiók Bizottsága EPP-frakciójának elnökségi ülésén, április 27-én. Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke felszólalásában a folytatás mellett tette le a garast, ellenkező esetben gyengül az európai jobboldal, és nem utolsósorban az egyik legnagyobb választói felhatalmazással rendelkező pártról van szó – emelte ki. Továbbá nyomatékosította, hogy az energiát és a fókuszt minden szinten a világjárvány leküzdésére kellene fordítani jelen helyzetben, nem pedig belső ügyekre.

– Egy ekkora pártcsaládnak, mint a Néppárt, el kell fogadnia a véleménykülönbségeket, és tudnia kell kezelni – hangsúlyozta, és hozzátette, az összetartozás ma fontosabb, mint valaha és bizonyos ideológiai és politikai véleménykülönbségek nem jelenthetnek akadályt.

Borboly Csaba hangsúlyozta, hogy hogy a Fidesz képviselőinek továbbra is helyük van a Régiók Bizottsága néppárti frakciójában, nem csak a kereszténydemokrácia és a jobboldal értékeinek képviseletéért, hanem az eddigi jó együttműködés folytatása érdekében is.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.