fbpx

Borboly Csaba: a folytatásra szavaztam

Kedd reggel adta le levélszavazatát a magyarországi választásokra Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke. „Magyarországnak továbbra is olyan erős parlamentre van szüksége, amely nemzetileg elkötelezett, akik számára a kereszténység értékei megkérdőjelezhetetlenek, olyan parlamentre, amely olyan kormányt tud választani, amely akár diplomáciai úton is síkra száll a határon túli magyarság jogaiért. Hisz abban, hogy partnerségben lehet dolgozni, magyar a magyar emberrel tud olyan gazdasági, de akár kulturális, oktatási, társadalmi célú tevékenységeket létrehozni, amely a határ mindkét oldalán élők számára hasznos lehet. A folytatásra szavaztam, egy olyan pártszövetségre, amely hisz abban, hogy Magyarországnak van jövője, és ezt a jövőt együtt kell fejleszteni, tovább építeni” – mondta.

Hargita Megye Tanácsának elnöke kifejtette: „mindenkit, aki regisztrált a magyarországi választásokra, arra kérünk, hogy vegye át sürgősen választási levélcsomagját. A szavazólapnak a regisztrációkor megadott címre kellett megérkeznie, vagy a Csíkszeredai Főkonzulátusra, ha oda kérték.”

Borboly hozzátette: „aki még nem küldte vissza szavazólapját, már ne bízza a postára, mert nem biztos, hogy visszaér. Forduljanak bizalommal Csíkszeredában a Magyar Ügyek Házához (Magyarország Főkonzulátusának Gál Sándor utcai épülete, a Lazarus-házzal szemben). Kollégáink segítenek a levélcsomag összeállításában és az azonosító nyilatkozat kitöltésében is. A levélcsomagokat vigyék át a Főkonzulátusra, vagy adják át kollégáinknak.” 

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.