fbpx

Didaktikai eszközökkel bővült a gyergyószentmiklósi Csillagszem Napközi Otthon eszköztára

A gyergyószentmiklósi Csillagszem Napközi Otthon részére pályázott sikerrel a 7 Csillag Egyesület didaktikai eszközök vásárlására, Hargita Megye Tanácsa az őszi ifjúsági pályázati kiíráson 2900 lejt hagyott jóvá a napközi otthon eszköztárának bővítésére.

A pályázatból vásárolt eszközöket Borboly Csaba és Barti Tihamér, Hargita Megye Tanácsának elnöke és alelnöke adta át november 12-én.

– Az elmúlt évben Gyergyószentmiklóson 2 óvoda, a Pitypang és a Csodavilág napközi felújítására sikerült forrásokat szerezni, az elkövetkezőkben azon dolgozunk, hogy a Csillagszem óvoda is új köntösben várja a gyermekeket. Addig is örülök, hogy a napközi számára sikerült didaktikai eszközök vásárlását támogatni, ezzel is hozzájárulva a mindennapi tevékenység minőségi végzéséhez – emelte ki Barti Tihamér.

Fuccaro Enikő, a napközi felelőse  megköszönte a támogatást, amelyből finommechanikát fejlesztő eszközöket, zenei képességeket fejlesztő játékokat, valamint mértani formákat vásároltak, amelyek nagyon hiányoztak a mindennapi foglalkozásokhoz. – A napközibe 120 gyerek jár, 3 román és 3 magyar csoportban – tájékoztatott Fuccaro Enikő.

Csíkszereda, 2015. november 12.

 1,160 total views,  2 views today

Hozzászólások
Loading...
Megszakítás