fbpx

Elkezdik a forgalombiztonsági elemek javítását a megyei utakon

Hargita Megye Tanácsa a megyei utak nyári karbantartásának részeként jövő héten elkezdi a forgalombiztonsági elemek (szalagkorlát, táblák, kilométerkövek) cseréjét-javítását, ugyanakkor meg is festik az utakat, ahol az út szélessége megengedi, ott a széleket és középen is. Éppen ezért a továbbiakban felsorolt utak egyes szakaszain útlezárásra vagy torlódásra lehet számítani: 123 (Csíkszentsimon–Csíkszentmárton), 123B (Csíkszentmárton–Bánkfalva–Mindszent–Csíkszereda), 121G (Kászonaltíz község), 113B (Lázárfalva), 123C (Akó-kapu–Pottyond), 137 (Székelyudvarhely–Székelykeresztúr), 131 (Felsőboldogfalva–Oklánd), 138 (Fenyéd–Tekerőpatak). A megyei tanács a lakosság megértését és türelmét kéri.

Incze Csongor, Hargita Megye Tanácsa illetékes alelnöke reményének adott hangot, hogy a mostani cég, amely sok hasonló munkálatot végzett el, és nagy tapasztalattal rendelkezik a területen, megbízható lesz, és időben befejezi a munkálatokat, hiszen nagyon sok bosszúságot és pluszmunkát okozott az előző cég, amely nem végezte el a leszerződött munkát, és végül szerződést kellett bontani vele.

Borboly Csaba megyeelnök örömét fejezte ki, amiért elkezdődhetnek a munkálatok, ugyanakkor kéri a lakosságot, hogy ne rongálja a forgalombiztonsági elemeket, hiszen az autósok és mindannyiunk biztonsága érdekében helyezik ki azokat.

Csíkszereda, 2016. május 26.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.