fbpx

Érdemoklevelet kaptak a megyei kórház dolgozói

Oklevelet és édességcsomagokat kaptak az egészségügyi világnap alkalmával a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház alkalmazottai április 7-én. A Hargita Megye Tanácsa által működtetett intézményben érdemoklevéllel ismerték el minden dolgozó eddigi helytállását. Dr. Konrád Judit menedzser hangsúlyozta, hogy az okleveleket egyfajta biztatásnak is szánták az előttünk álló időszakra.

A kórház alkalmazottainak a világnap alkalmával a Harmopan Rt. ajándékkal kedveskedett: 1300 csomag nápolyi szeletet adtak át kedden a vállalat képviselői a kórház vezetőségének. A 3237 lej értékű édességet a nap folyamán ki is osztották az alkalmazottaknak.

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórháznak 1282 alkalmazottja van, köztük 555 egészségügyi asszisztens és 217 betegápoló.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) az idei egészségügyi világnapot a nővérek és szülésznők munkájának dedikálta, április 7-én erre hívják fel a figyelmet világszerte. A WHO a teljes 2020-as évet is ennek a témának szenteli, az idei egészségügyi világnap jelmondata pedig: támogasd a nővéreket és szülésznőket.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.