fbpx

Erősödik a kerékpársport Hargita megyében

Idén 36 000 lejjel támogatja sportpályázatán keresztül Hargita Megye Tanácsa az Intersport Sport Egyesületet, három nyertes pályázata révén.

– A kerékpározást megyénkben az Intersport Sport Egyesület kiemelkedő eredményekkel népszerűsíti, ezért idén is örülünk, hogy támogathatjuk őket tevékenységükben – nyilatkozta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, aki szeptember 28-án, péntek délután az egyesület székhelyére látogatott. Az egyesület képviseletében Sebestyén Szabolcs fogadta a megyeelnököt, bemutatta a jelen lévő gyerekcsapatot illetve a pályázatból vásárolt professzionális eszközöket.

Intersport SE (1)

A gyermekcsapatból – a legtöbb fiatal nyolcadik osztályos, a legfiatalabb negyedikes – idén 25 versenyen vettek részt és harminc pódiumot szereztek. Napi másfél órát edzenek, hétvégén két órát is. A találkozón az is elhangzott, hogy mennyire hozzájárul a gyerekek jó tanulásához is a sportolás.

Intersport SE (4)

Hargita Megye Tanácsa támogatásával rendezik meg október 13-14-én a Novak Cycling Academy Cup, nemzetközi versenyt gyerekeknek.

Csíkszereda, 2018. szeptember 29.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.