fbpx

Felajánlások a kórháznak

A koronavírus-járvány, az azzal járó rendkívüli intézkedések és az előre jelzett veszély sokak szolidaritását kiváltotta, a Hargita Megye Tanácsa által működtetett Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházhoz számos támogató felajánlás érkezett. Van, aki pénzt adományozna, van, aki gyűjtést szervez, és olyan is, aki saját vagy cége munkáját állítja szükség esetén a kórház rendelkezésére.

„Mindezeket a felajánlásokat köszönjük és hálásak vagyunk érte. Ugyanakkor az a kérésünk, hogy az ilyen felajánlások vagy gyűjtések előtt a kezdeményezők egyeztessenek kórházunk munkatársával, azért, hogy ezeket az erőforrásokat megfelelően fel lehessen használni, ne gyűjtsünk például olyasmire, aminek a beszerzése már esetleg folyamatban van, vagy amit az egészségügyi minisztérium kiutal számunkra. A szükségletekről, azok összegeiről és az érkezett felajánlásokról tájékoztatjuk majd  a közvéleményt” – mondta dr. Konrád Judit, a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház menedzsere.

Az esetleges felajánlásokról egyeztetni lehet a kórház Menedzsment és Innováció Irodájának munkatársával a 0758117655 telefonszámon vagy e-mailben a  beataspitalmciuc@gmail.com címen.

Forrás: a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház sajtóközleménye

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.