fbpx

Fiataloké a jelen és a jövő is!

A Csík Terület Ifjúsági Tanácsának Karavánzáró Konferenciája a Csíki Moziban

Felkértem a CSTIT-t, hogy hozzanak létre egy árnyéktestületet.

Buktassanak meg minden politikus jelöltet, aki nem teljesít a fiatalok számára! Akár engem is!

Elkészült a Hargita megyei Ifjúsági stratégia, van „recept”, már csak akarat és tettrekészség kell.

Jelölt vagyok Hargita Megye Tanácsának elnöki tisztségének betöltésére, továbbra is a fiatalokat bevonva szeretnék dolgozni, egy csapatként.

Nekem fontos, hogy olyan emberek foglalkozzanak a fiatalok sorsával, akik a fiatalok érdekeit szem előtt tartják, úgy Brüsszelben, mint a városokban vagy községekben.

A Csík Terület Ifjúsági Tanácsa – CSTIT Karavánzáróján elmondtam, hogy nagyon büszke vagyok a CSTIT-re, inspiráló a kezdeményezőképességük, nem félnek a közösségi munkától, az események szervezésétől és a kreativitásuk kibontásától. Ez egy olyan társaság, ahol mindenki megtalálja a helyét.

Hamarosan következnek a megyei Ifi Napok is, ahol majd el fogjuk fogadni az ifjúsági stratégiánkat, aminek az elkészítéséhez nagyon sok fiatal hozzájárult.

A fiatalok a jövő harcosai! Nem kell féljenek senkitől, arra buzdítottam őket, hogy bátran kérjék számon a politikusokat, akár engem is, ha úgy érzik, hogy rossz az irány.

Hargita Megye Tanácsának Ifjúsági munkacsoportja nemrég dolgozott ki egy kérdőívet, ami felmérné azt, hogy a fiatalok szeretnének-e egy egész Hargita megyére szóló kártyát, amivel kedvezményekben részesülhetnének.

A kérdőív megtalálható a Hargita 101 program az ifjúságért Facebook oldalon.

#fiatalok #EmberekEmbereAkireMindigSzámíthatunk

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.