fbpx

Gyakornoki állás a Régiók Bizottságánál

A Régiók Bizottsága gyakornokokat vár intézményébe – hívja fel a nemzetközi kapcsolatok – európai tanulmányok szakon tanuló egyetemi hallgatók figyelmét Borboly Csaba az RB tagjaként. Hargita Megye Tanácsának elnöke ajánlólevelet adhat a gyakornokságra pályázó diákoknak.

– Európai uniós államban élünk, ezért a fiataloknak egyre fontosabb olyan tudást szerezni, amely segít eligazodni a nemzetközi közegben, és segít átlátni az uniós intézmények rendszerét. Ezt a tudást könnyebben megszerzik, ha az egyetemi tanulmányaik során elutaznak egy bizonyos időszakra Brüsszelbe, és gyakornokként tevékenykednek valamelyik központi hivatalban. Ez kiváló lehetőség a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem nemzetközi kapcsolatok – európai tanulmányok szakos diákjainak, arra biztatom őket, éljenek a lehetőséggel, és hozzák haza az ott szerzett tudást, tapasztalatot – nyilatkozta Borboly Csaba.

Az RB gyakornoki állásairól információ található a következő honlapon: http://cor.europa.eu/hu/about/traineeships/Pages/traineeships.aspx

Csíkszereda, 2015. április 1.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.