fbpx

Helyi konzultáció a Közös Agrárpolitika jövőjéről

Hargita Megye Tanácsa az RMDSZ vezetőségével folytatott sikeres együttműködésében kiemelt figyelmet fordít a helyi problémákra, a lakosok kéréseinek meghallgatására és a lehetőségek feltérképezésére nemcsak helyi, de országos szinten is. Fontos számunkra, hogy támogassuk az általunk képviselt közösségeket, és foglalkozzunk azokkal a kihívásokkal, amelyekkel számos területen szembe kell nézniük.

December 7-én, 14 órakor ebben a témakörben újabb konzultációs eseményt szervezünk a megyeháza márványtermében, amelyet, bízunk benne, hogy Herbert Dorfmann európai parlamenti képviselő is megtisztel jelenlétével. Az esemény címe: Európa Hargita megyében kezdődik! – Az Európi Néppárt helyi konzultációja a Közös Agrárpolitika jövőjéről.

– Ha most nem tesszük le a javaslatainkat, később hiába háborgunk azon, hogy kisebb lesz az APIA-támogatás. Erről szól az a konzultáció, amit pénteken, december 7-én 14 órától tartunk Hargita Megye Tanácsa Márványtermében. Az itt megfogalmazott javaslatok alapján dől el, hogy 2021 után mennyi támogatást kapnak a székelyföldi gazdák is – nyilatkozta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

A konzultáció Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/1752232558211531/

Ugyanakkor a SLI.DO felületen is lehetőség van kérdéseket feltenni. Az esemény kódja: EPPLocalDialogue

Az eseményre szívesen várjuk a sajtó képviselőit is!

Csíkszereda, 2018. december 5.

 545 total views,  1 views today

Hozzászólások
Loading...
Megszakítás