fbpx

Hétfőtől szünetel Hargita Megye Tanácsa közvetlen ügyfélfogadása

A járvány terjedésének a lassítása, az emberi életek védelme a legfontosabb!

A koronavírus-járványra (Covid-19) való tekintettel március 16-ától, hétfőtől szünetel Hargita Megye Tanácsának közvetlen ügyfélfogadása. A munkavégzés folytatódik, elsősorban elektronikus formában. Ennek következtében várhatóan lassul például az építkezési és területrendezéssel kapcsolatos engedélyek kiadásának az ideje. Míg eddig igyekeztek a törvény által meghatározott határidő letelte előtt, a lehető leggyorsabban kiadni az engedélyeket, a következő időszakban ez az időtartam várhatóan hosszabb lesz.

Ezért a lakosság és az ügyfelek megértését és együttműködését kérem. Eddig a közvetlen ügyfélfogadás során az engedélyekkel kapcsolatban felmerülő számos kérdést szóban is átbeszélték a kollégáim az ügyfelekkel, ami a folyamat gördülékenységét, egyes kérdések tisztázását segítette. Erre most nem lesz lehetőség, ezért elhúzódhat az engedélyek kibocsátásának a folyamata. Kérem türelmüket, megértésüket és együttműködésüket a kialakult helyzetben. Figyeljünk oda egymásra és a körülüttünk élőkre, legyünk elővigyázatosak, őrizzük meg nyugalmunkat! Jelenleg az emberi élet védelme, a vírus terjedésének a lelassítása a legfontosabb, mindenekelőtt ezt tartjuk a legfontosabbnak.

A megyei tanács folytatja munkáját, elsősorban telefonon, e-mailben és más online felületeken várjuk továbbra is az ügyfeleket.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.