fbpx

Idén is élettel telik meg Csíkszereda központi parkja május 25-én, szombaton-Előadásokkal, gyerekfoglalkozásokkal, családi piknikkel várja a családokat a csíkiak egyik legkedvesebb rendezvénye, a Csíki Majális

Az Aktív Közélet Egyesület szervezésében, partnerszervezeteivel karöltve, színes programkavalkáddal készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Fellépnek majd a csíkszéki tánc-, és énekcsoportok, zenekarok teszik hangulatosabbá a napot. A kicsikre gyerekfoglalkozások, arcfestés, ugrálóvár és népi játékok várnak, a bátrabbak a Csíki Hegyimentő Csapattal tehetik próbára magukat ládarakásban és falmászásban, a nagyobbakra pedig déltől az MCC foglalkozása vár.

A hamisítatlan vásári hangulat sem marad el, hiszen a környék kézműveseinek legszebb portékái is fellelhetőek lesznek a nap folyamán a parkban, de finom falatokból sem lesz hiány, hiszen 16 főzőcsapat teszi próbára konyhai tudását a közösségi főzés során.

Ha vásár, a tombola sem maradhat el, a szerencsés számot birtokló fődíjként egy kerékpárral térhet majd haza a nap végén.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.