fbpx

Jelentős támogatás a megyei labdarúgó-bajnokság megszervezésére

Sikeresen pályázott a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület Hargita Megye Tanácsa sporttámogatására, így jelentős összeget, több mint 50 ezer lejt fordíthatnak a megyei labdarúgás érdekében kifejtett erőfeszítéseik finanszírozására.

A támogatási szerződéseket május 24-én írta alá Borboly Csaba tanácselnök és Tamás Zoltán, a labdarúgó egyesület elnöke, aki megköszönte a jelentős támogatást, amelyet elsősorban a megyei labdarúgó-bajnokság megszervezésére fordítanak.

Borboly Csaba örömmel nyugtázta, hogy formai hiba nélkül érkeztek be a pályázatok, így támogatni tudják a megyei bajnokságot, amely jelentősen hozzájárul a megyei sportélet fenntartásához, színvonalának növeléséhez. Ugyanakkor kijelentette, hogy felhívást intéznek a megyében működő kistérségekhez egy egyszerű, fából megépíthető öltözőtípustervének előkészítésére, amelynek segítségével pótolható a jelenleg tapasztalható hiányosság a megyében működő futballpályákon.

Az aláíráson részt vett Szentes Antal megyei tanácsos is, aki örömét fejezte ki, amiért a pályázati támogatás által közvetlenül több mint 1700 focista játékát tudják támogatni, nem számolva a szurkolókat, családtagokat.

Csíkszereda, 2016. május 24.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.