fbpx

Konzultáció (2019. május 30.)

Nagy népszerűségnek örvend a pápalátogatás céljából létrehozott https://szallasaink.ro/ honlap, amely lehetőséget biztosít a panzió- és szállodatulajdonosok, valamint az egyéni szálláshelyet kiadó személyeknek ajánlataik népszerűsítésére. Ahogy már korábban is elhangzott, a honlapot böngésző érdeklődők nem csak a zarándokszállásokról értesülhetnek, hanem a Hargita megyében található éttermekről, látnivalókról, illetve programokról is. A honlap létrehozásának elsődleges célja az volt, hogy minél több szállás- és programlehetőséget biztosítson a zarándokoknak, ezáltal pedig egy hasznos és kellemes időtöltést biztosítani megyénkben. (LINK)

Ön szerint a jövőben milyen formában kellene népszerűsíteni a Hargita megyében található szálláshelyeket?

A válaszadók 71%-a szerint Hargita megyében szükség van egy külön online portálra, amely lehetőséget biztosít a panzió- és szállodatulajdonosok, valamint az egyéni szálláshelyet kiadó személyeknek ajánlataik népszerűsítésére. Ez a honlap nem csak népszerűsítési leehtőséget, hanem foglalási szolgáltatást is biztosítson.

Továbbá, a válaszadók 27%-a szerint a Hargita megyei szálláshelyek a Visit Hargita applikáción keresztül legyenek elérhetőek, foglalási lehetőséggel egybekötve. Csupán 2%-a támogatja, hogy a Hargita megyei szálláshelyek népszerűsítése a szallasaink.ro honaphoz hasonlóan egy esemény függvényében valósuljanak meg, amely kizárólag hírdetési szolgáltatást nyújt.  Hírdetési és foglalási szolgáltatást nyújtó, eseményfüggő honlap létrehozására pedig egy szavazat sem érkezett.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.