fbpx

Közel száz állást hirdetnek meg a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban

Orvosi, orvosasszisztensi és kiszolgáló személyzeti állások meghirdetését hagyta jóvá Hargita Megye Tanácsa a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház számára, összesen 94-et. Ezekre sorra szervezik a versenyvizsgát, a megyei tanács honlapján már felkerült az első három rend meghirdetése: a május 17–20., valamint 18–23. között megszervezett versenyvizsgákra május 9-ig, illetve május 11-ig lehet jelentkezni.

– Hargita Megye Tanácsa szeretné elérni, hogy a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórháznak regionális jellege legyen, és ezáltal minél kevesebb problémával kelljen más megyébe utazni. Ezt a folyamatot, a beruházásokon kívül, a megfelelő személyzet alkalmazásának támogatásával segítjük – nyilatkozta ennek kapcsán Borboly Csaba. A megyei tanács elnöke szerint, amikor fiatalok itthon maradásáról vagy hazacsalogatásáról beszélünk, a közszolgáltatások színvonalának növelése megkerülhetetlen kérdés, mert a fiatalok hazatérése a közszolgáltatások javításával is elősegíthető. – A lakhely kiválasztásakor, költözéskor fontos szempont, hogy a különféle szolgáltatások mennyire elérhetők. Ebből a szempontból is az egészségügy az egyik legfontosabb ügy – hangsúlyozta.

A meghirdetett állásokról, illetve a versenyvizsgára jelentkezés feltételeiről részletes információ található a http://hargitamegye.ro/hargita-megye-tanacsa/allashirdetesek/alintezmenyek-altal-meghirdetett-allasok.html honlapon.

Csíkszereda, 2016. május 3.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.