fbpx

Negyedszázadot ünnepelt az UKKSZ

Negyedszázadot ünnepelt november 25-én, szombaton az Udvarhelyszéki Kis- és Középvállalkozások Szövetsége (UKKSZ) a székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal Szent István termében.

Ennek keretében Vérünkben van a vállalkozás?! És a jótékonyság is? címmel tartott gazdaság konferencián részt vett Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és Bíró Barna Botond alelnök is, akik a megyei tanács elismeréseképpen emléklapot adtak át Nagy Györgynek, az UKKSZ elnökének és Györgyei Szabó Magdolnának, az UKKSZ ügyvezetőjének.

– Volt okunk a közös ünneplésre, hisz az elmúlt 25 évben sokat tettek a térség gazdasági és társadalmi fejlesztése érdekében. Gratulálok, újabb eredményes 25 évet kívánok! – írja közösségi oldalán Borboly Csaba megyeelnök.

A konferencia résztvevői a múlt–jelen–jövő hármasát is érintve megnézték, hogy a vállalkozók, valamint érdekeiket és értékeiket képviselve az UKKSZ már eddig is mekkora mértékben járult hozzá a régió fejlődéséhez, az itt élő közösség jólétéhez és hogy milyen kihívásokat, innovatív lehetőségeket tartalmaz számukra az eljövendő.

– Napjainkban bármennyire is kiszámíthatatlan a román törvénykezés, egymásban bízva, összefogásban, egymáson segítve át lehet vészelni a nehéz helyzeteket is – hangsúlyozta köszöntő beszédében Borboly Csaba.

A kutatási eredmények, trendek bemutatásán túl kisfilm, vállalkozói díjak átadása, jótékonysági bor rulett és koncert színesítette az estet.

Csíkszereda, 2017. november 26.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.